Паломництво рівнян на вулицю Макарова. Щоб карантин пройшов з користю? (відео)

16920 0

Ми у соцмережах:

Паломництво рівнян на вулицю Макарова. Щоб карантин пройшов з користю? (відео)

Єдиний великий непродовольчий магазин - «Епіцентр», якому як виняток дозволили у Рівному працювати під час карантину, став місцем паломництва рівнян. Хто цінує час, а головне - здоровя, має замислитись, чи варто їхати на околицю Рівного.

Спостерігаючи за величезною чергою, що вишикувалась до будівельного маркету, складається враження, що рівняни вирішили з користю використати вимушене перебування в квартирах — зайнятись ремонтом. І в цьому є певна логіка. От тільки якби таке ж бажання не виникло раптово і водночас у батьох людей. Тож щоб потрапити до магазину, доводиться постояти на вулиці в чималій черзі. Єдине втішає — дистанції в черзі таки дотримуються.

Таку ситуацію передбачив рівнянин Микола Клопот — ще 18 березня він зареєстрував електронну петицію, вимагаючи «закрити мережу магазинів Епіцентр як зону скупчення великої кількості осіб». Автор петиції вважає, що «магазин не несе абсолютно ніякої соціальної необхідності, навпаки тільки збільшує можливість розповсюдження covid-19».
До речі, магазини «Епіцентру» працюють по всій Україні — «лояльність» влади вони здобули, пообіцявши частину від прибутку спрямовувати на протидію коронавірусу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також