Переваги використання інверторів палет

314 0

Ми у соцмережах:

Переваги використання інверторів палет

Інвертори палет Toppy допомагають оптимізувати складські операції, пришвидшити процес безпечної заміни піддонів та мають широкий асортимент напівавтоматичних, автоматичних, стаціонарних та мобільних рішень для більшості галузей промисловості.

Замінники та інвертори піддонів від італійського виробника та лідера у своїй галузі — компанії Toppy — розроблені для автоматизації трудомісткої роботи із заміни різних типів піддонів з різноманітним вантажем.

Для чого потрібне обладнання Toppy?

  1. Підходить для фармацевтичної та харчової промисловості, де присутні санітарні норми та потрібно замінити транспортний піддон на піддон для зберігання.
  2. Призначене для безпечної та швидкої заміни пошкоджених піддонів або продуктів для зберігання палет на складі чи для транспортування.
  3. Спонукає до економії на транспортних витратах. Значно швидше та безпечніше, ніж заміна піддонів вручну. Зменшує кількість задіяного персоналу.

Системи Toppy мають ряд переваг при використанні на складі чи виробництві:

  • безпечна зміна за допомогою перекидання, бічного здвигу та перевороту палети;
  • делікатний тиск на вантаж без пошкодження продукції;
  • підходить для різних розмірів та типів піддонів, включно з дерев’яними, пластиковими, алюмінієвими;
  • зручна панель керування;
  • широкий асортимент напівавтоматичних та автоматичних систем;
  • мобільні та стаціонарні рішення для бізнесу;
  • надійні та високоякісні компоненти від виробника — лідера у своїй галузі;
  • унікальні та запатентовані технології;
  • індивідуальний та гнучкий підхід для реалізації складних проєктів;
  • професійна підтримка та своєчасне обслуговування.

Використання інверторів піднімає рівень продуктивності складських операцій, знижує ризики отримання травм співробітниками та полегшує їхню роботу, зменшує вірогідність псування продукції та не займає багато місця для виконання поставлених задач. Це економічно вигідна інвестиція для компаній, яким потрібно постійно змінювати піддони. Дозволяє заощадити час та робочу силу, мінімізуючи втрати.

Кожне виробництво може підібрати для себе оптимальну модель, яка задовільнить потреби із заміни пошкоджених, різнотипних піддонів та зіпсованих шарів продукції в палеті. Цим обладнанням успішно користуються бренди в Україні та закордоном.
Виробник складського обладнання зацікавлений в дотриманні термінів поставки, надає післяпродажну допомогу та оригінальні, перевірені та функціональні рішення.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також