Пульти ДК для телевізора. Особливостi вибору нового пристрою

359 0

Ми у соцмережах:

Пульти ДК для телевізора. Особливостi вибору нового пристрою

Пульти ДК для телевізора являють собою пристрої, які з різних причин можуть губитися або ламатися. Коли це відбувається, життя користувача перетворюється на справжнє пекло, оскільки керувати телевізором стає дуже незручно. Внаслідок цього процес пошуку нового пристрою дистанційного керування за посиланням https://www.aks.ua/catalog/pult-tv/ стає на перше місце. Але які варіанти пультів зустрічаються і як зробити правильний вибір?

ТВ пульт - універсальний або оригінальний

 З оригінальним обладнанням все зрозуміло, якщо існує можливість придбати пульт, що відповідає моделі телевізора, то це буде найкращим варіантом. Наприклад, для техніки LG пульт обирайте тут https://www.aks.ua/catalog/pult-tv/brand/lg. Однак на багато ТВ знайти відповідний пристрій ДК просто нереально, тому доводиться шукати альтернативи і перемикати свою увагу на універсальні пульти.
 
Відмінність оригінального пульта дистанційного керування від універсального полягає в кількості підтримуваних пристроїв. У першому варіанті доступна для підключення тільки одна модель телевізора. Зі свого боку, універсальний пульт дистанційного керування може сполучатися з DVD і CD програвачі або ТВ декодером. У нього також є велика кількість кнопок, завдяки яким ми можемо перемикатися між системами в будь-який час, що є надзвичайно зручним рішенням. Власнику такого пульта дистанційного керування не потрібно мати кілька пристроїв управління, тому що одного йому буде достатньо.
 

На що звернути увагу під час купівлі універсального пульта дистанційного керування?

1. Якісне виконання та ергономіка. Хороший універсальний пульт дистанційного керування зроблений з високоякісного пластику. Варто також вибрати модель, корпус якої зручно лежить у руці і не ковзає. Якщо в будинку живуть діти, обирайте універсальний пульт дистанційного керування із закругленими краями - це дасть змогу уникнути травм і подряпин на меблях. Також кнопки повинні натискатися легко і спрацьовувати з першого разу.

 

2. Підтримка макрокоманд. Це одна з найважливіших переваг цього типу пристрою. Універсальний пульт ДК, оснащений цією функцією, здатний запам'ятовувати нові дані. Це і робить його універсальним. Також зверніть увагу, скільки пристроїв він підтримує одночасно. Більшість універсальних пультів дистанційного керування підтримують як мінімум п'ять.

3. Радіус дії та елементи живлення. Ідеально, коли універсальний телевізійний пульт дистанційного керування має радіус дії від 10 до 12 метрів. Це особливо важливо, коли підтримувані пристрої будуть розташовані у великій кімнаті. Що стосується елементів живлення, то ми можемо вибрати батарейки AA або акумулятори.

4. РК-екран. Дає змогу легко налаштувати пульт дистанційного керування та адаптувати окремі функції обраних пристроїв. Такою функцією оснащені топові ТВ пульти дистанційного керування.

Чому варто купити універсальний пульт для телевізора?

 
Універсальний пульт дистанційного керування для телевізора призначений для користувачів, які мають вдома кілька аудіо- та відеопристроїв. З його допомогою ви можете керувати ними одночасно.
 
Хороший універсальний пульт дистанційного керування є важливою частиною вашої домашньої мультимедійної імперії. Ба більше, універсальне обладнання ДК - це пристрій із власною базою драйверів. Деякі з моделей навіть мають спеціальні додатки, які дають змогу налаштувати пульт, використовуючи планшет або смартфон.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також