Підозрюваного у розбої взяли під варту в залі суду

1693 0

Ми у соцмережах:

Підозрюваного у розбої взяли під варту в залі суду

9 березня у лісі 27, 22 та 21-річні мешканці села Серники Зарічненського району вимагали гроші у мешканця Рівненського району. Один з чоловіків завдав 29-річному чоловіку ножового поранення в ногу. Після цього нападники забрали барсетку з 10 тисячами доларів й зникли з місця події. Суд першої інстанції ухвалив взяти двох підозрюваних під варту, третього – під домашній арешт. Це оскаржили і підозрювані, і прокурор.

Як вже повідомляла РВ, підозрюваниих 27-річного Миколу Нездюра та 21-річного Миколу Полюховича ще минулого тижня Рівненський апеляційний суд залишив під вартою.

А сьогодні до третього підозрюваного - Анатолія Полюховича -  суд апеляційної інстанції застосував найсуворіший запобіжний захід, скасувавши ухвалу слідчого судді Зарічненського районного суду від 15 березня, якою слідчому було відмовлено в задоволенні клопотання щодо застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Прес-служба апеляційного суду Рівненської області повідомила РВ, що суд змінив підозрюваному Анатолію запобіжний захід  із цілодобового домашнього арешту - на тримання під вартою до 14 травня 2019 року.

Ухвалюючи таке рішення, суд апеляційної інстанції виходив з того, що підозрюваний обґрунтовано підозрюється у вчиненні особливо тяжкого злочину, покарання за який передбачено у виді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна, наявність ризиків: переховуватись від органів досудового розслідування та суду; незаконно впливати на покази інших підозрюваних, потерпілих; знищити чи приховати речові докази.
Підозрюваного взяли під варту із зали суду. 

Читайте також  Знайти розбійників допомогли камери спостереження  та Апеляційний суд залишив підозрюваних у розбійному нападі під вартою


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також