Покарають понад 40 водіїв автобусів

1418 0

Ми у соцмережах:

Покарають понад 40 водіїв автобусів

Перші результати «Перевізника» на Рівненщині оприлюднила щойно поліція.

У ході проведення комплексу цільових заходів, які розпочалися із 20 квітня, поліцейські Рівненської області здійснили перевірку 410 маршрутних транспортних засобів. Складено 44 адміністративних матеріалів на водіїв автобусів, які перевозять пасажирів.

Перевірки в рамках профілактичної операції під умовною назвою «Перевізник», спрямованої, передусім, на забезпечення безпеки пасажирів, поліцейські проводять спільно з представниками Укртрансбезпеки.

Серед основних порушень за перші п’ять днів — це відхилення від визначеного маршруту та перевезення пасажирів понад встановлену кількість. Також поліцейські зафіксували зупинки маршрутних транспортних засобів для посадки-висадки пасажирів у невстановлених місцях, керування без необхідних документів і обов’язкового технічного огляду.

Зокрема, у Рівненському районі поліцейські виявили за результатами перевірки автобуса, який курсує за регулярним маршрутом, технічні несправності, а його водій, крім того, ще й порушив правила зупинки під час висадки пасажирів, за що на нього винесли на місці адмінпостанову.

Операція «Перевізник» лише розпочалася, тому ретельні перевірки триватимуть і надалі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також