Поліцейські пішли у басейн

1635 0

Ми у соцмережах:

Поліцейські пішли у басейн

Поліцейських ювенальної превенції Рівного та області запросили у басейн поплавати з особливими дітками викладачі Міжнародного економіко-гуманітарного університету.

Охочих взяти участь у таких тренуваннях виявилося чимало. Майже сто  особливих дітей мають можливість займатися у басейні п’ять разів тиждень. Крім того, майбутні реабілітологи з МЕГУ після плавання їм роблять оздоровчий масаж.
- Працівники ювенальної превенції Головного управління Нацполіції в Рівненській області з радістю прийняли пропозицію долучитися до проведення таких заходів, особливо якщо це стосується дітей з особливими можливостями, — зауважила керівник відділу ювенальної превенції ГУНП в Рівненській області Ірина Чорна. — Не залишається поза увагою працівників поліції жоден із спеціалізованих навчальних закладів, під час відвідування яких ми багато спілкуємося з дітками для того, аби бути ближчими до них, оскільки чужих дітей як і їхніх проблем не буває.
Основні зміни після таких занять у дітей – це посмішки на обличчях, а зміни у студентів – почуття відповідальності і турботи за них. Позитивних емоцій додалося і поліцейським, із якими діти залюбки займалися. Та головне для правоохоронців — хоч таким чином, але допомогти в оздоровленні та реабілітації маленьких громадян України, долучившись до доброї та корисної справи.
- Прокидаючись щодня, ми маємо можливість реалізувати себе, чого не скажеш про таких діток, які не мають такого повноцінного життя, — зазначив керівник поліції Рівного Василь Зелінський. — Тож ми раді побути хоч день з особливими дітьми, аби відчути справжню ціну життя.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також