Поліція зустрічалась з ОБСЄ, щоб на Рівненщині вибори пройшли чесно

1318 0

Ми у соцмережах:

Поліція зустрічалась з ОБСЄ, щоб на Рівненщині вибори пройшли чесно

Відбулася робоча зустріч заступника начальника обласної поліції Руслана Стрельбіцького з довготерміновими спостерігачами ОБСЄ - Євою Якобсон та Ліндою Бікман.

Руслан Стрельбіцький розповів делегатам Бюро демократичних інститутів та прав людини (БДІПЛ) про правопорушення, які вже зафіксовані на Рівненщині, а також підготовку особового складу до виборів та стан безпеки в області загалом.

Заступник начальника також повідомив, що 13 лютого поліція зафіксувала кримінальне правопорушення за фактом підкупу виборця. А загалом на розгляд суду скеровано 20 адміністративних матеріалів за частиною 2 статті 212-13 (виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск) КУпАП.

До того ж Рівненщина на сьогодні у числі тих областей, де ефективно налагоджена взаємодія між поліцією та обласним осередком громадянської мережі «ОПОРА». За результатами спільних рейдів в області зафіксовано 34 факти, пов’язаних із порушенням виборчого законодавства.
 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також