П'яний водій скоїв у Рівному ДТП

1243 0

Ми у соцмережах:

П'яний водій скоїв у Рівному ДТП

Дорожньо-транспортна пригода без травмованих сталася учора на перехресті вулиць Коцюбинського — Петра Дорошенка — Білої.

Поліцейські з’ясували, що 42-річний водій, керуючи автомобілем Volkswagen, не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою та не надав переваги в русі автомобілю Ford. Спілкуючись з винуватцем, інспектори виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Патрульні запропонували останньому пройти огляд на стан сп'яніння на місці за допомогою приладу Драгер. Результат огляду — 2,10 проміле алкоголю в організмі чоловіка.

На щастя, в автопригоді ніхто не травмувався, лише транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

На водія автомобіля Volkswagen інспектори склали адмінматеріали за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП), за ч. 1 статті 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та винесли постанову за ч. 1 статті 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має з собою або не пред’явила посвідчення водія, реєстраційний документ на авто чи поліс обов'язкового страхування) КУпАП. Водія відсторонили від керування.

Патрульна поліція Рівненщини радить водіям керувати відповідально та не сідати за кермо в стані сп’яніння і подбати про безпеку на дорозі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також