“Рівне додатково виділить більше 12 мільйонів гривень на підтримку ЗСУ” - Віктор Шакирзян

1680 0

Ми у соцмережах:

“Рівне додатково виділить більше 12 мільйонів гривень на підтримку ЗСУ” - Віктор Шакирзян

Десять мільйонів підуть додатково на придбання дронів, ще два мільйони гривень з міського бюджету підуть на придбання необхідної техніки, обладнання і амуніції у вигляді субвенції для однієї з військових частин Збройних Сил України. Про це повідомив секретар міськради Рівного, виконуючий обов’язки міського голови Рівного Віктор Шакирзян під час сьогоднішнього пленарного засідання міської ради.

 Крім того, за словами Віктора Шакирзяна сьогодні було прийнято зміни до програми мобілізаційної підготовки та оборонної роботи, які дозволять місту закупити для Збройних Сил України партію термобілизни та хімічних грілок.

“Ви знаєте, що перед керівниками всіх міських служб і департаментів мною було поставлено завдання максимально акумулювати всі кошти, щоб підтримати Збройні Сили України. Це наше найбільш пріоритетне завдання, наш обов'язок перед тими, хто зараз на лінії фронту протистоїть окупантам. Вдячний колегам депутатам, що всі ці наші ініціативи на підтримку Збройних Сил України вони фактично одноголосно підтримують. На мій погляд, надвичайно важливо зараз, коли зима, підтримати наших військових речами, що дозволять їм зігрітись, а також забезпечити їх дронами з можливістю відстежувати пересування ворога у темну пору доби. Ми провели процедуру закупівлі, незабаром буде визначений переможець і 80 дронів, думаю, ще до кінця місяця ми зможемо отримати і передати військовим, зараз додатково оголосимо про придбання ще партії таких же дронів з тепловізорами на десять мільйонів. Спілкуємось з нашими військовими постійно і намагаємось оперативно реагувати на їх запити. Зараз, і це так само їхній запит, внесли зміни в цільову програму, щоб придбати для наших захисників партію термобілизни і хімічні грілки. Повторюся ще раз, ми маємо зробити і робимо все від нас залежне аби забезпечити Збройні Сили України всім необхідним. Це питання на моєму особистому контролі” - зауважив Віктор Шакирзян.

Нагадаємо, на попередній сесії міської ради з бюджету міста Рівного було виділено 20 мільйонів гривень на придбання дронів з тепловізорами. Кілька днів тому відбулися відповідні торги, тож 80 дронів мають надійти до Рівного ще до кінця цього місяця і відповідно, відразу ж будуть передані військовим частинам за їх запитами. Враховуючи виділені додатково десять мільйонів, загальна кількість дронів, які будуть придбані коштом міського бюджету Рівного сягає 120 одиниць.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також