Рівненська міська рада відсудила у супермаркету «Арсен» майже мільйон гривень

7285 0

Ми у соцмережах:

фото - ratelist.top

Львівська компанія «Євротек», яка володіє мережею супермаркетів «Арсен», тривалий час не платила грошей за користування землею на вулиці Євгена Коновальця, 20, у Рівному.

- Прокурорами Рівненської окружної прокуратури встановлено, що підприємство набуло право власності на торговий центр у місті Рівному, проте при цьому упродовж тривалого часу не оформило жодних належних документів для користування землею, на якій розташований вказаний супермаркет. Це, своєю чергою, призвело до недоотримання коштів місцевим бюджетом, - повідомляє пресслужба Рівненської обласної прокуратури. - Прокуратура звернулась до суду. Спочатку Господарський, а потім і Північно-західний апеляційний господарський суди погодилися з доводами прокурора та зобов’язали підприємство сплатити на користь Рівненської міської ради 986,5 тис грн. Наразі рішення суду вже виконане, кошти сплачені до міського бюджету.

У YouControl йдеться, що  торгово-роздрібна компанія «Євротек» зареєстрована у Львові в 2010 році. Вона володіє мережею супермаркетів «Арсен», які є у Львові, Рівному та Івано-Франківську. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також