«Рівненська Оселя» — уже бренд Рівного

2314 0

Ми у соцмережах:

«Рівненська Оселя» — уже бренд Рівного

Агентство нерухомості «Рівненська Оселя» відсвяткувало свій перший важливий ювілей — 5 років з дня створення. Здавалося б, це відносно нетривалий термін перебування на ринку нерухомості. Проте тандем Катерини та Сергія Марчуків — засновників бізнесу — показав, наскільки високих цілей вдається досягти за такий термін, якщо працювати ефективно і цілеспрямовано. Сьогодні «Рівненська Оселя» — це вже офіційно зареєстрований бренд Рівного.

Насправді цей ювілей для нас — велике свято, — каже Катерина Марчук. — Свого часу я працювала у сфері нерухомості і зрозуміла, що прагну рости далі, створивши щось своє. Згодом до власної справи, яку започаткувала, долучився і Сергій, який взяв на себе організаційні моменти. Ми швидко набрали обертів, і сьогодні «Рівненська Оселя», як кажуть наші друзі, — вже панянка, яку не стримати.

Озираючись назад, розумієш, що ці п’ять років насправді були довгими, цікавими, іноді непростими, — додає Сергій Марчук. — Це був довгий шлях, але заглядаючи вперед, розумієш, що попереду ще багато кроків, які потрібно зробити. Тож не зупиняємося на досягнутому. А маючи таких друзів, партнерів і команду, яку має «Рівненська Оселя», цей шлях, що попереду, однозначно буде не менш захопливим.

П’ятиріччя від дня заснування «Рівненська Оселя» святкувала в ресторані «Manhattan». Серед гостей — відомі особистості, політики, бізнесмени, юристи. Заступник міського голови Віталій Герман, який теж привітав агентство з ювілеєм, каже:

Працюю в органах місцевого самоврядування 20 років і «Рівненську Оселю» знаю від дня заснування. Їхній офіс розміщувався на вулиці Лермонтова, де я працював в управлінні містобудування та архітектури. Я ніколи не чув якихось нарікань чи скарг від клієнтів агентства. Вони вміють гарно організувати роботу. Вони — злагоджена команда.

Для кожної справи потрібен потужний двигун. І Катерина Марчук і є тим двигуном. Разом із Сергієм вони щоденно професійно роблять свою роботу, за що хочу висловити їм слова подяки. Бажаю їм нових можливостей для розвитку та натхнення на добрі справи.

Всі друзі, партнери та вдячні клієнти, які особисто знають подружжя Марчуків і знайомі з їхньою діяльністю, кажуть, що вони працюють дуже відповідально і наполегливо. Орієнтуються на те, щоб кожен клієнт був задоволений результатом.

Мені дуже приємно бути частиною такого свята, — зізнається відома рівненська юристка Ліана Диновська. — «Рівненська Оселя» — це справжня перлина нашого міста, це команда, яка вже просто стала сім’єю. І це досягнення насамперед подружжя Катерини та Сергія. Той рівень роботи, який вони показують, є для нас усіх взірцем. Тому бажаю Марчукам тільки подальших творчих успіхів та процвітання.

«Рівненська Оселя» займається вторинною нерухомістю, а також надає увесь спектр послуг, пов’язаних з будівництвом. Агентство має досвід у супроводі всього процесу: від пошуку земельної ділянки до оформлення документів, пов’язаних із забудовою. На сьогодні працюють вже дві філії фірми, в планах на майбутнє — розширення сфери діяльності, освоєння нових напрямків роботи.

Адже наша мета — європейське, новітнє, красиве місто Рівне, — наголошує Сергій Марчук.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також