Рівненські футболістки не зуміли вирвати перемогу у киянок

572 0

Ми у соцмережах:

Рівненські футболістки не зуміли вирвати перемогу у киянок

Граючи у чисельній більшості понад двадцять хвилин , жіноча команда народного клубу Верес пропустила двічі після дальніх ударів і вдома поступилася Динамо.

У стартовому матчі нового сезону Вищої ліги на стадіоні Колос у Костополі зійшлися сьома та восьма команди минулого чемпіонату. Протистояння сусідів у турнірній таблиці прогнозовано виявилося дуже рівним.

У першому таймі підопічні Олени Рудої більше контролювали м'яч, але не могли втілити ігрову перевагу у фактичну.

А на старті другої половини вперед у рахунку вийшли гості. Вікторія Мироненко у штрафному майданчику червоно-чорних обіграла Софію Баліну і віддала поперечну передачу під удар вільній Аріні Кравець - 0:1.

Киянки після цього намагалися грати за рахунком. Тривалий час гравчиням Динамо це вдавалося. Але у середині тайму рівнянкам вдалася класна контратака. Діана Мущенська ледве не від центральної лінії втекла на побачення із голкіперкою Динамо і змусила сфолити Вікторію Шевцову - фол останньої надії і вилучення.

Штрафний удар рівнянки теж використали сповна. Тетяна Тріль пробила, м'яч рикошетом від стінки відлетів до Софії Низової і та головою пробила точно - 1:1.

Граючи у більшості рівнянки не зуміли вирвати перемогу. Натомість, пропустили курйозний гол. Анна Прокопенко виконала штрафний удар з центру поля від бокової лінії, Світлана Снігур не ризикнула ловити м'яча у польоті і той, вдарившись об газон - перестрибнув через голкіперку Вереса - 1:2.

Червоно-чорні великими силами пішли вперед і пропустили втретє.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також