Рівненські футболістки втратили перемогу у матчі з маріупольськими суперницями

475 0

Ми у соцмережах:

Рівненські футболістки втратили перемогу у матчі з маріупольськими суперницями

Жіноча команда народного клубу Верес у матчі другого туру другого етапу Вищої ліги чемпіонату України не зуміла переграти Маріуполь. Рівнянки пропустили у власні ворота на першій компенсованій хвилині гри. Маріуполь - Верес - 1:1 (0:0)

Маріуполь - єдина команда Вищої ліги, яка дотепер у чемпіонаті не перемагала. Верес - теж у непростому турнірному становищі. Взимку рівнянки втратили ще трьох лідерів і вже поступилися на старті другого етапу чемпіонату ЕМС-Поділлю.

Формально сьогоднішній поєдинок був для червоно-чорних виїзним. Втім, за домовленістю суперників відбувся він саме у Рівному. Тому і рівнянки небезпідставно сподівалися на успіх.

Старт гри - знову зіпсували росіяни. Команди відіграли лише п'ять хвилин і змушені були переміститися до укриттів на понад годину через оголошення повітряної тривоги.

Після відновлення гри вивести маріупольчанок вперед у рахунку могла Ірина Щербаньова - вона, фактично, не реалізувала вихід сам на сам із МАргаритою Луцюк. У рівнянок зі схожої позиції пробивала Віта Розлуцька - цей удар парирувала Єлизавета Голик.

На старті другого тайму хороший шанс не реалізувала Тетяна Котовець, яка на швидкості відірвалася від суперниць лівим флангом, але не влучила у площину воріт.

Підопічні Олени Рудої грали гостріше і забили. Тетяна Котовець передачею уперед на лівому фланзі знайшла Владиславу Нездюр. Та безперешкодно пробігла до лицевої лінії і віддала поперечну передачу в район одинадцятиметрової позначки під удар Тетяні Веремейчук - 0:1!

Втім, втримати переможний рахунок рівнянки не зуміли. Вже у компенсований до основного час Олеся Мазурець на своїй половині поля невдало вкинула м'яча з аута. Віта Розлуцька виявилася неготовою до таких дій партнерки по команді. Боротьбу за м'яч виграла Аміліна Тарсукова і просто на удачу виконала передачу на лінію воротарського майданчика. Там Катерина Деркач залишила занадто багато простору досвідченій Поліні Полухіній, яка просто розстріляла ворота Вереса - 1:1. 

Головна тренерка жіночої команди народного клубу Верес Олена Руда прокоментувала гру дівчат у матчі чемпіонату проти Маріуполя:

- Маючи перевагу, створюючи моменти - ми пропускаємо у компенсований час. Нічия - це не те, на що ми розраховували сьогодні.

Хоча, дівчата підійшли до гри з великою відповідальністю. Ми взимку втратили трьох лідерів. Але це ще й шанс для молодих гравчинь проявити себе.

Ці кадрові втрати стали ще й психологічним ударом. Навіть для мене, як тренерки. Але, вважаю, що в нас вже з'являються нові лідери в команді. Є впевненість в своїй грі у дівчат. Сьогодні дуже непогано зіграла Марія Боротюк. Зараз ми дуже молода команда. Все прийде. Але не одразу.

В нас попереду тривала пауза в чемпіонаті. Зараз відпочинемо, залікуємо травми. Потім плануємо ще награти склад у спарингу. І в хорошому настрої підійдемо до гри проти Пантер.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також