Рівненські футзалісти не здобули перемогу в матчі з франківськими

882 0

Ми у соцмережах:

Рівненські футзалісти не здобули перемогу в матчі з франківськими

"Рівнестандарт-ДЮСШ-4" змагалися з клубом "Sun Vita", що представляв Івано-Франківський регіон. Рівняни зіграли унічию сьогодні, 27 червня, у 4-мі турі фінальної частини чемпіонату України серед команд Другої ліги.

 Передає Суспільне.

Турнір триває у місті Городенка Івано-Франківської області. Рівняни зіграли – 1:1 з клубом "Sun Vita" зі Снятина. На початку другого тайму Вадим Жак вивів "Рівнестандарт" вперед, але майже одразу суперник відігрався. В обох команд упродовж матчу було багато гольових моментів. Зокрема у рівнян Роман Дацюк тричі влучив у каркас воріт.

У післяматчевому коментарі гравець "Рівнестандарту" Павло Дармовіс розповів, що результатом гри з командою зі Снятина не задоволений.

"Ми прагнули перемогти у цій грі, однак суперник нічим нам не поступався, вони молодці, не було у них два ключових гравця і вони дали для нас негативний, для себе позитивний результат", – сказав Павло Дармовіс.

Він зазначив, що вирішальною буде гра з "Городенкою". Цей матч відбудеться 28 червня, о 14:00 годині. За тур до завершення у рівнян – 7 очок. Вони вже гарантували собі бронзові медалі Другої ліги. Втім, у підопічних Юрія Баховського є ще шанси на медалі вищого ґатунку.

Нагадаємо, у стартовій зустрічі фінального турніру "Рівнестандарт" обіграв "Геологію" з Кременчука – 4:2, а потім "Human" з Дніпра – 3:2.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також