Рівненські футзалісти стали срібними призерами чемпіонату України

920 0

Ми у соцмережах:

Рівненські футзалісти стали срібними призерами чемпіонату України

Завершалися Друга Ліга чемпіонату України з фут залу з такими результатами: золото – у франківців, срібло – у рівнян, бронза – у команди з Дніпра.

 28 червня у заключній грі фінального турніру, що упродовж п’яти днів тривав у Городенці Івано-Франківської області, рівняни не змогли втримати перемогу над господарями – 3:3. Про це інформує Суспільне.

Упродовж матчу лідер поєдинку кілька разів змінювався. Рівняни вигравали після першого тайму – 1:0, потім програвали – 1:2, потім, замінивши воротаря польовим гравцем, знову вигравали – 3:2. Врятувалися від поразки футзалісти СК "Городенка" на передостанній хвилині, реалізувавши десятиметровий пенальті.

За підсумками турніру "Рівнестандарт" та "Городенка" набрали по 8 очок. Але, завдяки кращій різниці забитих-пропущених голів, чемпіонами стали господарі. Рівняни – другі, команда "Human" з Дніпра – бронзовий призер.

Крім того, нападника "Рівнестандарту" Романа Дацюка визнали найкращим гравцем фінального турніру.

"Сьогодні ми гідно виступили, команда нічим не поступалась, а в деяких моментах і переважала. Я вважаю, що моя команда була сильніша. Після матчу вболівальники казали: "хлопці, ви – кращі". У нас колектив, якому під силу виконувати максимальні задачі," – розповів гравець рівненської команди Роман Дацюк.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також