СБУ повідомляє про арешт рівненського адвоката

4113 1

Ми у соцмережах:

СБУ повідомляє про арешт рівненського адвоката

У процесі досудового розслідування слідчі Управління Служби безпеки України в Рівненській області встановили та довели причетність місцевого адвоката до діяльності організованої злочинної групи, яка займалась контрабандою прекурсорів. Його взяли під варту.

 Оперативники спецслужби встановили, що мешканці Рівненської та Львівської областей налагодили поставки з Європи психотропів для виготовлення метамфетаміну. У червні 2017 року співробітники СБУ спільно з польськими колегами блокували протиправну схему, затримали організатора та чотирьох учасників організованого злочинного угрупування.

У ході подальших слідчих дій правоохоронці встановили, що «прикриття» злочинної діяльності наркоділків відбувалося за пособництва адвоката, якого було оголошено у всеукраїнський розшук. Через вісім місяців переховувань у вересні поточного року співробітники спецслужби затримали втікача в Рівному, куди він приїхав в особистих справах.

Наразі відкрите кримінальне провадження за ч. 3. ст. 305, ч. 2 ст. 306, ч. 3 ст. 311 та ч. 3 ст. 307 Кримінального Кодексу України. Прокуратурою області затриманому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Обвинувальний акт щодо раніше затриманих п`яти учасників організованої злочинної групи вже скеровано до суду.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також