Секрет успіху онлайн-супермаркету Turbo.ua: чому кияни вибирають саме його?

768 0

Ми у соцмережах:

Секрет успіху онлайн-супермаркету Turbo.ua: чому кияни вибирають саме його?

Надмірна зайнятість на роботі, різке погіршення погодних умов чи відсутність вільного часу – це фактори, які внесли суттєві корективи у звичний процес придбання товарів у магазинах. Декілька років тому до них додалася небезпека відвідування місць з великим скупченням людей внаслідок введення карантинних обмежень. Все це спричинило справжній бум в онлайн-шопінгу. 

Одним з найпопулярніших сервісів для швидких та комфортних закупок з доставкою по Києву став онлайн-супермаркет Turbo. Це зручний спосіб отримати свіжі та якісні продукти у необхідній кількості без зайвих витрат часу та фінансів. Сервіс Турбо здатний суттєво полегшити життя пересічних українців, позбавивши їх від черг, тривалих блукань по торговим залам та імпульсивних покупок.

Чому онлайн-супермаркету Turbo.ua довіряють?

Крім очевидної економії зусиль та часу, які забезпечує онлайн-шопінг в магазині Турбо, він має низку інших переваг, які стосуються як рівня сервісу, так і самого асортименту. Окремо варто відзначити наступні:

  • Зручність. Замовляючи товари на сайті Turbo.ua, вам не доведеться нести додому важкі сумки та пакети. Все ці обов’язки візьме на себе кур'єр. Сервіс працює з 8:00 до 21:00 і доставляє замовлення в Дарницький, Дніпровський, Солом’янський, Подільський, Голосіївський, Шевченківський, Печерський, Оболонський та Святошинський райони міста Києва. 
  • Швидка доставка продуктів. Всі замовлення доставляються у найкоротші терміни – від 15 хвилин. Для оформлення покупки можна скористатися сайтом Turbo.ua або завантажити на свій смартфон фірмовий додаток. Користуватися додатком Турбо можуть власники девайсів на базі операційних систем iOS та Android. Оформити замовлення можна зі смартфону, планшету або ноутбуку. Декілька кліків, і замовлення вже прямує до вас. 
  • Проста авторизація. Головною умовою оформлення замовлення на сайті онлайн-супермаркету Turbo.ua є авторизація. Для того, щоб створити свій електронний кабінет і стати клієнтом Турбо, потрібно лише вказати свій номер телефону. В обліковому записі зберігається історія покупок, завдяки чому ви можете заощадити час на пошук необхідних товарів.  
  • Ніяких несподіванок. При оформленні замовлення на сайті онлайн-супермаркету Турбо, ви зможете одразу побачити ціну того чи іншого товару, і миттєво коригувати суму покупки. Таким чином ви не опинитеся у ситуації, коли при оплаті на касі з'ясовується, що фактична вартість товару не відповідає  вказаній тій у ціннику. 
  • Величезний асортимент. Каталог онлайн-супермаркету Турбо складається з сотень товарних позицій, серед яких продукція від найкращих українських та європейських виробників. Тут ви можете купити все, що потрібно. Всі продукти доставляються у термосумках, що дозволяє впевнитися в їхній якості та свіжості. 

Онлайн-супермаркет Turbo.ua має розгалужену систему дарксторів, яка дозволяє доставляти замовлення у турбо-режимі. Замовлення на суму від 250 грн. доставляються безкоштовно. 

Що таке TurboCoin та на що їх можна витратити?

TurboCoin (ТС) – це віртуальна валюта у світі TurboLand. Отримати TurboCoin можна:2

  • Шляхом придбання товарів на сайті Turbo.ua. 
  • Запросивши друга (за кожного запрошеного друга 50ТС). Після першого замовлення друга ви отримаєте ще 50ТС. 

Накопичені ТС можна обмінювати на товари у каталозі, заощаджуючи власні кошти. 

Продумана бонусна політика онлайн-супермаркету Turbo.ua робить онлайн-шопінг ще зручнішим та вигіднішим. Якщо ви хочете отримати якісні продукти швидко та на максимально вигідних умовах, ставайте клієнтом Turbo.ua просто зараз.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також