Схуднути, не відмовляючи собі в їжі

661 0

Ми у соцмережах:

Схуднути, не відмовляючи собі в їжі

Залишатися ситим і при цьому не поправлятися здається мрією. Але це можливо! Все залежить від того, що їсти.

Зелені овочі. У кабачках, огірках, шпинаті, броколі, селері та інших дуже мало калорій, але багато вітамінів і мінералів. Вони містять сірку, яка сприяє детоксикації.

Ягоди. Цей ідеальний десерт містить багато клітковини для насичення. Також ягоди багаті антиоксидантами, які запобігають раку. Як в чистому вигляді, так і як добавка до натурального йогурту або вівсяних пластівців, допомагають боротися з потягом до солодкого.

Яблука. Завдяки клітковині вони втамовують голод, а також зміцнюють імунітет і сприяють очищенню організму від токсинів.

Морква. Містить бета-каротин, який володіє важливими антиоксидантними властивостями і відіграє важливу роль у виробленні організмом вітаміну А.

Грейпфрут. Як і яблука, грейпфрути містять клітковину, яка приводить до швидкого і тривалого насичення. Вітамін С, що міститься в них, зміцнює імунітет. Крім того, прискорюється обмін речовин, а гіркуватий смак допомагає вгамувати потяг до солодкого.

Помідори. Ці плоди повинні бути обов’язково в раціоні тих, хто не їсть м’яса.

Білок яйця. Можна заощадити калорії, відокремивши білки від жовтків і приготувавши білковий омлет. Однак відмовлятися від жовтків все ж не рекомендується, оскільки в них містяться важливі поживні речовини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також