Склади на Млинівській: логістичний центр для бізнесу

915 0

Ми у соцмережах:

Склади на Млинівській: логістичний центр для бізнесу

У Рівному на вулиці Млинівській будується логістичний центр. Складські приміщення розташовуються неподалік важливих транспортних розв’язок у бік Львова, Києва, Луцька та Сарн, що дозволяє бізнесу зручно перевозити товари. Головний інвестор цього проєкту — «Фірма Одяг», власник торгового центру «Злата плаза».

Андрій Шевчук, начальник відділу генплану управління архітектури та містобудування:

— Передбачено будівництво трьох блоків. Перший корпус уже збудовано та здано в експлуатацію. Триває робота над іншими. Загалом логістичний центр складається з різних складських приміщень різної площі. Є можливість надавати послуги для великої кількості різних підприємств. У комплексі можуть бути окремі секції як харчових, так і побутових товарів. Все залежить від бізнесу, який його використовує. Це доволі позитивний проєкт, бо у Рівному бракує таких комплексів. Після повномасштабного вторгнення багато підприємств передислоковувалися. І ті міста, в межах яких діяли такі комплекси, отримали вигоду. Адже бізнес саме там і розмістився.

Загалом логістичний центр — це сучасний підхід до складських комплексів, які у Рівному лише почали реалізовуватися. Вони необхідні для товарних ланцюгів. Поява такої інфраструктури — це й інвестиції, й робочі місця, й покращення інвестиційної привабливості.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також