Солодка віагра

1736 0

Ми у соцмережах:

Солодка віагра

Вважається, що полуниця підвищує сексуальний потяг. Річ у тім, що в складі цієї ягоди наявний цинк, який сприяє сексуальному збудженню. Завдяки цій властивості полуницю ще називають «ягодою кохання», яка здатна замінити препарати для покращення потенції, такі як Тадалафіл, Віагра та інші

Полуниця зміцнює стінки судин і перешкоджає розвитку серцево-судинних захворювань. Завдяки високому вмісту клітковини та фолату і наявності антиоксидантів, ягода вважається ідеальним підживленням для здорового серця.

Крім того, полуниця багата на магній і калій, які знижують кров'яний тиск. Також полуниця — багате джерело вітаміну С. 

Всього одна жменя стиглих ягід — і денна норма «аскорбінки» забезпечена. Завдяки високому вмісту кальцію, заліза, саліцилової та фолієвої кислоти, вітамінів групи А, В, С, Е полуниця допомагає протистояти застудним захворюванням.

Полуниця — чудовий сечогінний засіб. Особливо корисна вона при захворюваннях нирок і сечовивідних шляхів. Полуниця допоможе при болях у суглобах і ревматизмі. Ягода також поліпшує пам'ять.

Йод, який міститься в полуниці, протистоїть старінню клітин мозку і зміцнює нервову систему. Поряд з цим елементом покращують процеси запам'ятовування вітамін С і органічні кислоти, які омолоджують організм.

Доведено, що смакові якості ягоди значно покращують настрій, додають бадьорості і знімають депресію. Маски з полуниці роблять шкіру еластичною, прибирають пігментацію і веснянки. Вони активно борються з вугровим висипом і блискучою жирною шкірою.

А ще полуничні маски сприяють виробленню колагену, який необхідний для омолодження шкіри. Отож полуниця — це універсальна весняна аптечка, яка дарує здоров'я, красу і молодість. Вважається, що за сезон людині потрібно з'їсти 10 кг полуниці.

Такий вітамінно-енергетичний запас зміцнить імунну систему на весь наступний рік. Але, як зазначають фахівці, захоплюватися полуницею не в сезон не варто. Та й пізніше об'їдатися теж — ризикуєте заробити розлад шлунка або алергію.

Полуниця, якою б вона не була, ранньою чи пізньою, протипоказана людям з алергією на цю ягоду та хворобами ШКТ.

При виборі полуниці потрібно дивитися, щоб вона не була підгнилою. Цятки на ягодах можуть свідчити про те, що на них побувала «хімія». Полунички повинні бути міцними з квітконіжками (хвостиками). Квітконіжки — це своєрідний індикатор: якщо хвостики цілі та зелені, то й ягода теж свіжа.

Великий розмір ягід не означає, що їх не можна їсти — у дрібних може бути набагато більше нітратів, ніж у великих. Полуницю не можна довго зберігати в холодильнику. Якщо її вирощували за допомогою нітратів, то в холодильнику вони перетворяться на нітрити — канцерогенні речовини.

В ідеалі полуницю взагалі краще не зберігати. Фахівці радять з'їдати її протягом двох діб після того, як ягода була зірвана (і не лежала в холодильнику). Як зазначають дієтологи, ранню полуницю можна їсти, але у невеликих кількостях — не більш як 100-150 г на день.

Але дітям до 6-7 років її давати не можна. Краще ягоду їсти зі сметаною або вершками — жир кисломолочних продуктів обволікає стінки шлунка та пом'якшує подразнюючу дію полуниці. Ягоди не варто їсти з цукром — в організмі людини і так його надлишок, а якщо страждаєте надлишковою вагою, то тим більше.

Не можна полуницю вживати і як десерт: після попередніх страв ягода може викликати бродіння у шлунку. Полуницю, як і всі ягоди та фрукти, можна вживати тільки окремим прийомом.

На правах реклами.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також