Стало відомо, навіщо завідувача цвинтарями з Рівненщини запросили в Генштаб ЗСУ

2244 0

Ми у соцмережах:

Стало відомо, навіщо завідувача цвинтарями з Рівненщини запросили в Генштаб ЗСУ

Завідувач цвинтарями у місті Костополі Михайло Самчук отримав нагороду від головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Михайло Самчук з міста Костополя - людина, яка мало не щодня зіштовхується з людським горем через свою професійну діяльність. Ось уже багато років він займається організацією похоронів та погребінням небіжчиків у Костополі та багатьох селах краю.

Після того, як 24 лютого 2022 року Иосія розпочала повномасштабну війну проти України, на плечі Михайла Самчука лягла тяжка і відповідальна робота по транспортуванню загиблих Героїв з багатьох територій до місць поховання.

Михайло тісно співпрацює з костопільськими підприємцями Олександром Воробеєм та Олександром Понирком, а також волонтерами із гуманітарно-логістичного центру "Бульдозер" з міста Дніпра, які в рамках гуманітарного проєкту Збройних Сил України "На щиті" доставляють "евакуацію 200" в різні куточки України.

- За плідну співпрацю і взаємодію у справі захисту національних інтересів держави, активне сприяння Збройним Силам України у виконанні покладених на них завдань в умовах воєнного стану, Михайла Самчука нагороджено почесним нагрудним знаком від головнокомандувача Збройних Сил України генерала Валерія Залужного, - повідомляють у Фейсбуці  "Новини Костопільщини", почесну відзнаку костопільському волонтеру вручили в Генеральному штабі ЗСУ. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також