Таксист із Сарн займався сутенерством

977 0

Ми у соцмережах:

Таксист із Сарн займався сутенерством

24-річний чоловік з Сарн займався сутенерством.

Як повідомляє поліція області, таксист організував бізнес із надання сексуальних послуг чоловікам за грошову винагороду. Через особистих знайомих він підшуковував дівчат, а своїм пасажирам пропонував можливість отримати інтимні послуги.

Сутенер відвозив клієнтів в обумовлені місця — заздалегідь орендовані номери в одному із готелів міста чи приватні будинки. Послуги однієї дівчини за годину коштували від 2000 до 3000 гривень. Зловмисник особисто отримував гроші за послуги від клієнтів, частину з яких віддавав дівчатам.

Нагадаємо, 22 вересня після передачі коштів зловмисника затримали в порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених частиною 2 статті 302 (звідництво) та частиною 2 статті 303 (сутенерство) КК України.

Суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою, із правом внесення застави у сумі 80 тисяч гривень — підозрюваний її сплатив.

У рамках кримінального провадження поліцейські задокументували факт сутенерства та вісім фактів звідництва.

Обвинуваченому, який у скоєному зізнається та співпрацював із органами досудового розслідування, може загрожувати до 5 років ув’язнення.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також