«Тарас Бульба» - у розпалі

18325 0

Ми у соцмережах:

 «Тарас Бульба» - у розпалі

Цьогорічний фестиваль Тарас Бульба, який розпочався 14 липня, зібрав кілька тисяч гостей з усієї України

Цьогорічний фестиваль Тарас Бульба, який розпочався 14 липня, зібрав кілька тисяч гостей з усієї України. Щоправда, більшість із них – з Рівненської та сусідніх областей. Всі вони зібралися, щоб послухати відомі на теренах України і не тільки рок-гурти. Наприклад, 14 липня публіку запалював надзвичайно популярний у 90-х «Вій».

Настрій піднімали й інші запрошені гурти. Благо, погода видалася затишна і не дощова. Тож можна було досхочу насолоджуватися усіма трьома заявленими сценами. Найбільше, мабуть, чекали на Nokturnal Motrum.

Тарас Бульба_5 Тарас Бульба_4

Присутні на фестивалі гості могли не тільки слухати музику, а й спостерігати за презентацією перекладу книги Василя Шкляра «Тарас Бульба». Після цього на мистецькій сцені запланована дискусія на тему постаті Бульби в українській літературі. В ній мають прийняти участь безліч поетів та літературознавців, наприклад, Олександр Ірванець, Артем Полежака та інші.

Тарас Бульба_3

Серед гостей можна надибати і нардепів, і іноземців. Так, у натовпі був помічений депутат Ігор Луценко. Окрім того, на фестиваль прибули й австралійці. Пан Данило, чоловік старшого віку, розповів, що на фест «Тарас Бульба» прилітає з далекої Австралії постійно. Хоч народився він на материку, у Дубно в нього – далека родина, та й пофестивалити чоловік любить. Тарас Бульба_2

Хто втомився слухати музику, може відправитися на екскурсію в Тараканівський форт (бус відправляється з території фесту) або ж самостійно прокататися в Дубенський замок. Головне, на що уповають всі гості, - щоб погода не зіпсувалася. showalbum:Тарас Бульба 2017


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також