У дубровицького бізнесмена вкрали мопед

1488 0

Ми у соцмережах:

У дубровицького бізнесмена вкрали мопед

Із заявою про зникнення транспортного засобу до поліції звернувся 37-річний житель Дубровиці, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Як пояснив заявник, мопед «Honda Tact» він залишив біля власного магазину у райцентрі близько 21 години 4 липня. О 23:30 вийшов з приміщення та не виявив свій транспорт.

Бізнесмен спершу вирішив, що хтось вчинив злий жарт, а тому до поліції не повідомляв. Наступного ранку, коли скутер так і не повернули, звернувся до правоохоронців.

Записи із камер відеоспостереження допомогли встановити особу зловмисника. 24-річний дубровичанин, пояснив слідчим, що вкрав мопед, бо випив зайвого. Викрадене чоловік повернув, вибачився та щиро розкаюється у скоєному.

Із аналогічною заявою до поліції звернувся 26-річний житель села Стара Мощаниця, що у Здолбунівському районі. Сьомого липня, поки він відпочивав зі знайомими у Мізочі, зі стоянки зник його мотоцикл «Lifan».

Прибувши на місце події, поліцейські негайно почали відтворювати події вечора і оперативно встановили особу зловмисника. З’ясувалось, що транспортним засобом заволодів 23-річний місцевий мешканець, який проводив час в одній компанії з потерпілим.

За фактами незаконного заволодіння транспортними засобами розпочато слідчими територіальних підрозділів поліції розпочато досудове розслідування за статтею 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортними засобами).

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також