У Рівненській центральній міській лікарні проведуть докладний зовнішній аудит

3172 0

Ми у соцмережах:

У Рівненській центральній міській лікарні проведуть докладний зовнішній аудит

Нагадаємо, що відповідно до розпорядження секретаря Рівненської міської ради, виконувача обов’язків міського голови Рівного Віктора Шакирзяна, мали до 1 квітня провести аудит фінансово-господарської діяльності некомерційних підприємств - закладів охорони здоров'я Рівненської міської територіальної громади.

Втім, враховуючи обставини, і задля об'єктивності оцінки фінансових та господарських показників й уникнення неточностей, новий керівник центральної міської лікарні Рівного Юрій Ординський сьогодні підписав договір про проведення незалежного дослідження фінансової інформації та аналізу документів отриманих доходів і понесених комунальним закладом витрат з аудиторською компанією “АЛЬФА-АУДИТ”.

Відповідно до договору, незалежна аудиторська компанія проведе аналіз всіх фінансово-господарських документів центральної міської лікарні Рівного за період з першого січня 2023 року і, завершуючи тридцять першим грудня 2023 року. Відповідний договір вступив в силу з моменту підписання його новим керівником закладу Юрієм Ординським. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також