У сервісних центрах МВС Рівненщини - кілька сотень номерних знаків перебувають на платному зберіганні

1706 0

Ми у соцмережах:

У сервісних центрах МВС Рівненщини - кілька сотень номерних знаків перебувають на платному зберіганні

Однією з популярних послуг сервісних центрів МВС є відповідальне зберігання номерних знаків. Це актуально для тих водіїв, які хочуть перезакріпити улюблені номерні знаки у подальшому за своїм наступним транспортним засобом. Нині у сервісних центрах МВС в Рівненській області залишено на платному зберіганні 443 номерних знаків.

- Відповідальне зберігання номерних знаків — це зручна послуга для тих, хто хоче перезакріпити свої номерні знаки після, наприклад, продажу авто, на інший транспортний засіб. Їх можна залишати для подальшого закріплення за іншим своїм транспортним засобом або автівкою іншого з подружжя, дочки, сина, батьків. Послуга надається територіальними сервісними центрами МВС. Під час перереєстрації транспортного засобу. Для цього варто повідомити адміністратора сервісного центру МВС, що хочете зберегти номерний знак державної реєстрації, - розповів керівник регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Рівненській області Віктор Залюбовський.
Якщо власник транспортного засобу бажає продовжити термін зберігання номерних знаків, йому необхідно подати квитанцію про оплату послуги в територіальний сервісний центр МВС офлайн (при цьому талон попереднього запису брати не потрібно) або замовити послугу продовження онлайн через Електронний кабінет водія https://e-driver.mvs.gov.ua.
Зауважимо, що передача номерних знаків, які знаходяться на відповідальному зберіганні, до інших територіальних сервісних центрів МВС не передбачено законодавством.
Рівненський сервісний центр ГСЦ МВС в Рівненській області повідомляє: вартість платного зберігання 10,80 грн за одну добу (з урахуванням ПДВ). Термін такого зберігання визначає особа, яка замовляє послугу. Оплата за продовження зберігання має відбутися не пізніше закінчення строку зберігання номерного знаку.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також