Учителька з Рівного служить в армії

4500 0

Ми у соцмережах:

Учителька з Рівного служить в армії

Рівненська учителька Христина Панасюк з 2014 року об’їздила з концертами усі підрозділи на передовій.

Наразі Христина підписала контракт та служить у ЗСУ, повідомляє censor.net.

- У підрозділі морально-психологічного забезпечення я зрозуміла, що саме цим забезпеченням і займалася майже десять років, курсуючи з гітарою від бліндажа до посадки, де можна було поспівати для хлопців і разом з ними, - говорить викладачка музичної школи й співачка.

 



Захисниця ділиться, що жінці доволі важко в армії:

- Насправді я думаю, що місяць-півтора для навчання – звісно, дуже мало. Для того, щоб людина звикла і вміла гарно, вправно стріляти, потрібно, мабуть, вистріляти тисячу чи більше патронів. Не можу сказати за навчальні процеси, але інструктори у нас були дуже класні – молоді хлопці, бойові, які пройшли повномасштабну, були в гарячих місцях. Інструктори старалися, вони вкладали в нас максимум. Але було не дуже багато часу.

Ми масово хворіли – вся рота кашляла… Ми жили в повній плісняві. Вона була на стелях. Ми її трохи чистили – і від того теж кашляли. Голос хрипів місяць. Чекали, що я дам концерт, а я не могла просто говорити, не те що співати. Були такі доволі спартанські умови в плані життя курсантів. Але це теж певна школа життя, ми розуміли, що прийшли не в балет, а в армію – і маємо звикати до будь-яких умов, маємо навчатися за будь-яких умов. Був і певний дефіцит сну – поспав годину-дві, і далі знов на навчання, де ти маєш сприймати інформацію.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також