«Верес» розпочав чемпіонат з поразки

639 0

Ми у соцмережах:

«Верес» розпочав чемпіонат з поразки

У грі першого туру чемпіонату VBET-ліги 2023/2024 рівняни у Житомирі поступилися абсолютному дебютанту УПЛ - Поліссю - 0:2 (0:2).

Стартову гру чемпіонату VBET-ліги нового сезону Верес проводив у Житомирі проти абсолютного новачка елітного дивізіону - Полісся.

Житомиряни, які за підбором виконавців можуть серйозно конкурувати принаймні із топ-десяткою клубів УПЛ,  одразу затисли рівнян у лещата тотального пресингу.

Вже на другій хвилині це дало свої плоди. Валерій Кучеров помилився під тиском. Конголезький легіонер Полісся легко втік від Василя Курка і бразильця Жуліо Сезара і чітко пробив у кут - 0:1.

Номінальні гості, нагадаємо господарем цієї гри лишився Верес, продовжили атакувати. Євген Паст на лінії воріт парирував удар головою від Богдана Кушніренка. Потім у рамку воріт не влучив Бені Макуана.

Згодом знову помилився Валерій Кучеров. Він програв силову боротьбу В’ячеславу Танковському, підстраховка не спрацювала і гравець Полісся опинився сам на сам із Євгеном Пастом. М‘яч влучив у стійку.

Перед самою перервою житомиряни прогнозовано подвоїли перевагу. В’ячеслв Танковський виконав подачу зліва від кутового прапорця, а Пилип Будківський на дальній стійці виграв другий поверх у Василя Курка і забив ударом головою! Верес - Полісся - 0:2.

По перерві Верес мав шанс відіграти один гол. Після класної контратаки рівнян Андрій Гітченко підштовхув Владислава Шарая, здалося, у власному штрафному майданчику! Але після перегляду системи VAR арбітр Ігор Пасхал прихначив штрафний, вилучивши заразом гравця Полісся за фол останньої надії.

У чисельній більшості Верес спромігся на один стовідсотковий момент. Денис Бойко у стрибку парирував удар Васильєя Курка після передачі Станіслава Шарая зліва, а Максим Марусич на добиванні влучив у стійку.

Потім Ігор Пасхал за друге попередження і симуляцію вилучив з поля Дениса Балана. А на 89-й хвилині гру перервав сигнал повітряної тривоги…

За пів години гру вдалося відновити. Але єдиним моментом у ці сім хвилин залишився удар Бориса Крушинського у стійку. Верес поступається - 0:2. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також