«Верес» відсвяткував своє п`ятиріччя (відео)

1036 0

Ми у соцмережах:

«Верес»  відсвяткував своє п`ятиріччя (відео)

Зібралися лише найвідданіші фани. У неформальній атмосфері встигли і поспілкуватися, і позмагатися.

П’ять років з моменту відродження “Верес” відсвяткував змаганнями у парку історичної реконструкції “Городище Оствиця”. Зібралися тут найпалкіші прихильники народної команди. Неформальне спілкування організатори розбавили дружніми розвагами між фансектороми, повідомляє ТРК Ритм. 

Під сміх та підбадьорливі вигуки пройшла гра «Сліпий молот». Опісля чорний сектор проти червоно-чорної сім’ї відзмагалась на човнах Дракар Гунгнір та Лодь Лада. Спритнішими виявилися представники червоно-чорної сім’ї, проте святкували перемогу усі разом, як велика вболівальницька сім’я.

У повномасштабне святкування 5-тиріччя з моменту відновлення Вересу втрутився карантин, тому, говорять у пресслужбі народного клубу, зібрали тільки найвідданіших фанів.  Після активної частини присутніх пригощали червоним борщем із чорним хлібом та трав’яниистим чаиєм і пампухами спеченими в стародавній печі.

Нагадаємо, що датою відродження рівненського «Вереса» є 2 липня 2015 року. Саме тоді народний клуб отримав атестат на участь у Другій лізі Чемпіонату України.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також