Волонтер Гребенюк на посаді управлінця — «про те, чого немає у Рівному»

2495 0

Ми у соцмережах:

Волонтер Гребенюк на посаді управлінця — «про те, чого немає у Рівному»

«Революцій якихось влаштовувати не планую», — каже про свої робочі наміри новий начальник міського управління у справах молоді та спорту Олександр Гребенюк, якого нещодавно представили колективу. Його попередник Віталій Андрощук залишив посаду майже місяць тому. Гребенюк давно відомий рівнянам як волонтер, зокрема, він є одним з координаторів гуманітарної місії ЗСУ «На щиті», яка повертає тіла загиблих воїнів. Також раніше він був заступником керівника міського тресту зеленого господарства.

Олександр Гребенюк, начальник управління у справах молоді та спорту:

— Якщо говорити про плани на посаді, то перше — це перезапуск молодіжної ради. Щоб політику щодо молоді у місті сама ж молодь і формувала. По спорту — підсилити співпрацю з громадськими спортивними організаціями, дещо реорганізувати у спортивних школах. Поки що треба в усе вникнути, бо багато речей у зв’язку з воєнним станом реалізувати не зможемо. Дуже хочу більше уваги приділити національно-патріотичному вихованню, зробити вишкільний центр. Варто почати створювати молодіжні центри — хоча б один. Але добре було б мати такі в кожному районі міста, щоб молодь могла зустрітися і проговорити там свої проблеми та інтереси. Це ніби все стандартне, але таке, чого в нас немає. Коли їздиш по інших містах, то розумієш, у чому ми відстали.

Волонтерську діяльність, звичайно, не полишу — в тому числі, «На щиті». Вже немає потреби в щотижневих поїздках, можливо, буде раз на місяць. З’явилася більш-менш зрозуміла логістика, і в нас тут велика крута команда, не я один їжджу.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також