Вже п’ятьом підозрюваним в організації масових заворушень суд змінив запобіжні заходи

1277 0

Ми у соцмережах:

Вже п’ятьом підозрюваним в організації масових заворушень суд змінив запобіжні заходи

Ще троє мешканців села Кухітська Воля Зарічненського району до 21 липня перебуватимуть під цілодобовим домашнім арештом та носитимуть електронні засоби контролю.

Спершу Рівненський апеляційний суд змінив двом мешканцям  Зарічненщини, які підозрюються в опорі працівникам поліції та організації масових заворушень 18 жовтня 2018 року в лісовому масиві неподалік річки Веселуха запобіжний захід із домашнього арешту в нічний час доби - на цілодобовий домашній арешт.

Під час розгляду у понеділок ще трьох апеляційних скарг прокурора про зміну запобіжного заходу з нічного домашнього арешту – на тримання під вартою з визначенням застави в розмірі 153 680 гривень ще трьом жителям села Кухітська Воля, 44-річному Володимиру С., 50-річному Миколі Ч. та 45-річному Ігорю К., прокурор переконував суд, що підозрювані обґрунтовано підозрюються у вчиненні тяжкого злочину, співпрацювати зі слідством відмовляються, показів не дають. Оскільки вони проживають у прикордонній зоні, то можуть ухилятися та переховуватись від слідчих.

Захисник підозрюваних просив суд залишити нічний домашній арешт без змін. Він наполягав на тому, що підозрювані мають міцні соціальні зв’язки, ведуть домашнє селянське господарство, наміру залишати територію України не мають.

З огляду на обставини, що з’ясувалися під час розгляду матеріалів справи, Рівненський апеляційний суд скарги прокурора задовольнив частково.

Суддя-спікер Рівненського апеляційного суду Володимир Іващук повідомив, що трьом підозрюваним в організації масових заворушень та опорі працівникам правоохоронного органу обрано запобіжні заходи - цілодобовий домашній арешт з носінням електронного засобу контролю до 21 липня. Підозрюваних зобов’язано здати на зберігання слідчим документи для виїзду за кордон та інші документи, які дають право на перетин державного кордону. 

Читайте також Суд змусив здати паспорти чоловіків, які чинили опір поліцейським


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також