З ким і коли гратиме МФК «Рівне» у першому колі

2160 0

Ми у соцмережах:

З ким і коли гратиме МФК «Рівне» у першому колі

Так вже склалося, що календар чемпіонату України з міні-футболу у першій лізі з’явився пізніше, аніж стартували самі змагання. Нагадаємо, що у першому турі наш МФК «Рівне» переміг дрогобицький «Каменяр» — 4:0, а у другому зіграв внічию з львівським «Галпідшипником» — 1:1. І ось лише тепер перед третім туром ми пропонуємо до вашої уваги календар на перше коло.

Так вже склалося, що календар чемпіонату України з міні-футболу у першій лізі з’явився пізніше, аніж стартували самі змагання. Нагадаємо, що у першому турі наш МФК «Рівне» переміг дрогобицький «Каменяр» — 4:0, а у другому зіграв внічию з львівським «Галпідшипником» — 1:1. І ось лише тепер перед третім туром ми пропонуємо до вашої уваги календар на перше коло. Що ж стосується найближчої гри, то у суботу рівняни прийматимуть київський «Соцтех», попередньо початок гри заплановано на 13.00, хоча у зв’язку з проведенням міні-футбольної першості міста можливі зміни. Календар ігор МФК «Рівне» у першому колі

19 листопада МФК «Рівне» — «Соцтех» (Київ) 3 грудня МФК «Рівне» — «Локомотив» (Одеса) 18 грудня «Златогор» (Київ) — МФК «Рівне» 24 грудня МФК «Рівне» — «Кардинал» (Львів) 22 січня «Планета» (Київ) — МФК «Рівне»


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також