Чим корисний хліб

Фахівці Британського фонду харчування стверджують: хліб є цінним джерелом вітамінів і мінеральних речовин, тому відмовлятися від нього не варто. Насправді він не викликає проблем з травленням, а розповіді про зростання числа людей з алергією на пшеницю — вигадка.

1 хв. читання

Фахівці Британського фонду харчування стверджують: хліб є цінним джерелом вітамінів і мінеральних речовин, тому відмовлятися від нього не варто. Насправді він не викликає проблем з травленням, а розповіді про зростання числа людей з алергією на пшеницю — вигадка.

Коментує доктор Айн Оконнор: “Незважаючи на зменшення споживання хліба, наприклад, в Британії показники ожиріння залишають бажати кращого. Особливо багато нападок на білий хліб. Багато хто також впевнений, що не переносить пшеничні продукти і глютен”.

Кожен п`ятий британець думає, ніби у нього харчова алергія, насамперед на пшеницю. Цьому сприяють деякі дієти. Винахідники цих дієт стверджують, що вуглеводи підвищують цукор, не даючи тілу спалювати жир, і потрібно відмовитися від хліба. Між тим саме хліб входить до списку продуктів, найбільш спокусливих для людини, що сидить на дієті.

Поділитися цією статтею