За наявності готового бульйону (з курятини або овочів) такий суп можна приготувати всього за кілька хвилин.
Суп з яйцем дуже популярний в Азії. У Китаї він називається даньхуатан і готується на курячому бульйоні, в який тонкою цівкою вливають збите яйце, яке згортається тонкими пластівцями. Такий суп також часто готують у Європі, Америці та Японії.
Курячий бульйон, яйця, соєвий соус, зелена цибуля
Кількість інгредієнтів залежить від порцій і густоти супу. На одну порцію зазвичай потрібна склянка бульйону і одне яйце.
Яйця збити виделкою із соєвим соусом (за смаком). За бажанням можна чимось загустити – наприклад, борошном або крохмалем.
Тонкою цівкою влити в каструлю з нагрітим бульйоном, постійно помішуючи.
Перед подачею на стіл посипати нарізаною зеленою цибулею.





