– Ввозяться достатні об’єми імпортної солі з Польщі, Румунії та Словаччини. Нарощує обсяги виробництва і Дрогобицька солеварня. Так, був дефіцит через штучно спровоковану паніку. Наразі ситуація стабілізувалася, – каже чиновник.
Один кілограм солі нині в області продають від 40 до 60 гривень.
Щодо «борщового набору», то на Рівненщині збільшено обсяги вирощування відповідних овочевих культур. Це картопля, морква, буряк, капуста, цибуля. Ця продукція була, є і буде.
– Можливо не в такому, як торік, асортименті помідорів і перцю, через перекриті канали постачання із Херсонщини. Але всім вистачить, – запевняє Віталій Коваль. – Рівненські сільгоспвиробники збільшили відповідні площі, наростили виробництво і тепличні комбінати. Все буде добре. Не панікуємо. Борщі – варитимемо, консерви – солитимемо. Складні часи переживемо!





