25-те поштове відділення «Укрпошти» на Басовому Куті відновить свою роботу

415 0

Ми у соцмережах:

25-те поштове відділення «Укрпошти» на Басовому Куті відновить свою роботу

Жителі Басового Кута можуть спокійно очікувати на відновлення роботи місцевого поштового відділення "Укрпошти".

 Про це повідомив секретар Рівненської міської ради, виконуючий обов’язки міського голови Рівного Віктор Шакирзян.

- На початку січня 2024 року через кадрові проблеми 25-те відділення Укрпошти, що обслуговувало район Басового Кута, тимчасово призупинило свою діяльність. Але ми чітко дійшли згоди з директором філії "Укрпошти" Іваном Люсаком, що незабаром це відділення відновить свою роботу, адже основне для нас - це комфорт рівнян. Зараз "Укрпошта" підбирає для відділення новий персонал та проводить у цьому приміщенні ремонтні роботи, і вже незабаром оновлене відділення продовжить свою роботу, - каже очільник Рівного Віктор Шакирзян.

Як пояснив керівник «Укрпошти» Рівного Іван Люсак, питання, над яким зараз працює його організація, - це підбір персоналу:

- На сьогодні ми активно проводимо пошук працівників, розмістили оголошення, звернулися до ЦНАПу та запрошуємо на роботу начальника відділу, оператора та листоношу для того, щоб якнайшвидше відновити роботу та якісно надавати послуги рівнянам.

Зараз район Басового Кута обслуговує інше відділення «Укрпошти», що розташоване на вулиці Соборній, 56. Тож якщо у мешканців громади цього району виникли труднощі з отриманням пошти чи інше, вони можуть звертатися безпосередньо сюди.
 

 Софія Грицак

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також