32-річна уродженка Острога перемогла у проєкті «Супермама»

338 0

Ми у соцмережах:

Фото - з проєкту

Маючи непросту долю, Тетяна знайшла у собі сили іти далі і стати прикладом для свого 9-річного сина.

- Героїнею першого випуску нового сезону "Супермама" стала уродженка Острога, що на Рівненщині. 32-річна Тетяна наразі проживає у Києві, працює керівником приватного дитячого садочку,  - повідомляє ITV.

 
- З її слів, дитинство в Острозі було непросте. Вона народилася у багатодітній родині, яка була під наглядом соціальних служб. Батько зловживав алкоголем, а матір поїхала, взявши з собою одну з менших сестер, та більше не повернулася додому. Через домашнє насильство у сім’ї дітей вилучили. Тетяна спочатку опинилася в інтернаті, а після - у будинку сімейного типу. Далі їй вдалося закінчити школу та вступити у педагогічний університет. Жінка шість років була на посаді вихователя. Зараз працює керівником приватного дитячого садочку. 
 
Тетяна виховує дев'ятирічного сина Данила.
 
"Мені важливо надавати йому вибір у всьому: харчування, вподобання, гуртки. Він займається футболом, зірка у своїй команді. Його називають Мессі. Я супермама тому, що моя дитина щаслива, впевнена, розвинена особистість," – розповіла Тетяна.
 
З батьком Данила, який, за словами Тетяни, був наркоманом, розлучилася два роки тому. Наразі вона живе з новим чоловіком. 
 
Під час фіналу свої 10 балів ведучий проєкту "Супермама" Дмитро Карпачов віддав саме Тетяні, - додає ITV.
 
"У житті трапляються різні люди. Це добре знаєте Ви, Таню. Але саме Ви вчите дитину йти за своїми бажанням, і власним прикладом демонструєте те, що вибір залежить тільки від вас. І за це Вам мої 10 балів", - прокоментував Дмитро Карпачов.
 
Отак, уродженка Рівненщини обійшла суперниць та стала "супермамою" нового випуску 8 сезону.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також