81-річний дідусь з Рівного боргує за тепло 30 тисяч, але здаватись не збирається

10077 0

Ми у соцмережах:

81-річний дідусь з Рівного боргує за тепло 30 тисяч, але здаватись не збирається

Пенсіонер з Рівного Василь Котик уже 15 років воює за свою «комуналку». Чоловік переконаний, що теплопостачальні компанії постійно дурять людей, змушуючи більше платити.

 Він звернувся до голови Рівненської ОДА Віталія Коваля, щоб через обласний департамент ЖКГ він зміг отримати від «Рівнетеплоенерго» дані про власний будинок. Адже дідусь самостійно розрахував те, скільки має плати за тепло. Тепер він хоче отримати усі документи, щоб звернутися до Конституційного суду України та підтвердити свою правоту.
Комісія обласного управління ЖКГ по його справі засідатиме завтра, 21 листопада, о 10 годині на вулиці Івана Вишенського.

У Котика уже накопичився борг в 30 тисяч гривень, але він готовий його заплатити лише тоді, коли будуть проведені справедливі розрахунки.

- Нас усіх обманюють. Мені згадується час, коли я був малим. Тоді німецькі солдати ночували у нашому дворі, вони спали у наметі. Однак якими нацистами вони не були, але у нашу хату в Рівному не заходили. Вони дуже боялися УПА і знали, що не можна ображати місцевих жителів. Але в часи незалежності теплопостачальні компанії за нашої тихої згоди зайшли у наші оселі, - говорить Василь Котик


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також