А ви вже відкрили карту «Національного кешбеку»?

146 0

Ми у соцмережах:

А ви вже відкрили карту «Національного кешбеку»?

42 млн грн Нацкешбеку нараховано українцям. Такі результати бета-тесту за місяць оприлюднив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Про послугу в цифрах:

1,6 млн українців відкрили в банках картки;
1 234 виробники уже під’єднали Нацкешбек;
235 тисяч товарів беруть участь у програмі.

Купуючи товари від українських виробників, споживач отримує 10% кешбеку від держави;
- для цього потрібно подати заявку через сайт чи мобільний застосунок банку, який бере участь у програмі.

Коротко про повідомляє:

- Насамперед клієнт має впевнитися в тому, що його банк є учасником програми «Національний кешбек». Дізнатися про це можна на сайті банку, у мобільному застосунку банку або зателефонувавши до банку. Якщо банк не бере участі у цій програмі, потрібно обрати інший банк, який є учасником програми, та відкрити в ньому спеціальну картку для повернення коштів за покупку товару.

Також потрібно надати дозвіл на передачу даних про транзакції з обраних карток при купівлі товарів в магазинах, що долучились до програми. Покупцеві треба оновити мобільний застосунок «Дія», обрати послугу «Національний кешбек» та вказати цю спеціальну картку для подальшого зарахування кешбеку. За дотримання цих умов при здійсненні оплати карткою покупець отримуватиме повернення певної суми від вартості товару із зарахуванням її на спеціальну картку.

Отримані за участь у програмі «Національний кешбек» кошти можна буде витратити на послуги — комуналку, транспорт, лікування, мобільний зв’язок, спорт, кіно, і інші. Також їх можна буде задонатити на ЗСУ або купити військові облігації. А от готівку зняти - не можна.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також