Чому варто додати гарбуз у раціон:
• допомагає при схудненні та наборі м’язової маси;
• покращує роботу ШКТ;
• бореться з втомою, стресом і знесиленням.
Норми вживання:
• у сирому вигляді — до 0,5 кг на день;
• у вареному чи печеному — до 2 кг на день.
У сирому гарбузі зберігається набагато більше вітамінів, тому він особливо корисний!
До речі, для тих, хто любить гарбузи, Рівненський зоопарк влаштує незабаром свято. Не пропустіть цей унікальний гарбузовий фестиваль!
Свято пройде у етнічно-фольклорному стилі: з осінніх плодів створюватимуть експозиції для декору та годівлі тварин.
Всіх небайдужих просять приносити овочі для участі.
Фермерів запрошують показати незвичні сорти гарбузів та інших овочів на виставці.







