А ввечері чиновник продає морозиво

2664 1

Ми у соцмережах:

А ввечері чиновник продає морозиво

Начальник міського управління культури і туризму Тарас Максименко, похвалився днями смачним морозивом, яке продається на проспекті Миру, і, як господар, запросив рівнян у кафе «Mio Gelato».

Тарас Максименко, начальник міського управління культури і туризму:

Кафе з морозивом не моє, а дружини. Вона разом із моєю тещею Мирославою Миколаївною уже шість років як у Рівному займається продажем морозива з лотків. За цей час моя дружина, яка досі мала три різні точки, доросла до того, щоб відкрити власне кафе. Звісно, що я після роботи долучаюся та допомагаю дружині у роботі цього кафе. Саме приміщення ми орендуємо, адже дуже дорого було б його придбати на проспекті Миру. Нам пощастило з тим, що не довелося у приміщенні робити ремонт. Раніше там був заклад, в якому продавали чебуреки. Тож наші попередники приміщення відремонтували. У цьому приміщенні відсутня кухня, але воно годиться для подачі морозива і десертів. Морозиво в кафе привозить постачальник з Тернополя, який його самостійно виготовляє. Це морозиво дуже смачне, і за шість років його полюбили клієнти.

У декларації за 2017 рік Тарас Максименко вказав 247 тис. грн заробітної плати та автомобіль «Lexus RX300», 2004 року випуску, і доходи дружини Ірини від підприємницької діяльності — понад 608 тисяч гривень.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також