Адвокат у Рівному за 500 доларів

2901 0

Ми у соцмережах:

Міський суд Рівного обрав для адвокатки Ірини Пашкевич запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту

Головна проблема кожного, хто змушений мати справу з нашими судом і слідством, коротко звучить так: кому і скільки? Бідолашні фігуранти кримінальних проваджень і судових розглядів відчайдушно шукають спосіб за гроші полегшити свою долю чи взагалі уникнути ймовірного покарання. У тому, що це можна зробити, не сумнівається ніхто. Головне — знайти людину, яка передасть гроші кому треба і не обмане. Саме в участі в подібній історії нині підозрюють відому в Рівному адвокатку Ірину Пашкевич. Державне бюро розслідувань підозрює її в отриманні хабара від чоловіка, який хотів врятувати свою доньку від кримінального переслідування.

Згадана донька нібито здійснювала несанкціоноване втручання в роботу інформаційних (автоматизованих), електронних комунікаційних, інформаційно-комунікаційних систем, електронних комунікаційних мереж, що призвели до витоку, втрати, підробки, блокування інформації (ч. 3 ст. 361 КК України). Найбільша санкція цієї статті — 8 років позбавлення волі. За версією ДБР, Ірина Пашкевич пообіцяла за 7000 доларів вирішити питання щодо закриття цієї справи. Гроші вона нібито мала передати слідчому. За цю послугу адвокатка просила окремо ще 500 доларів.

Катерина Герасимчук, речниця Теруправління ДБР у м. Хмельницькому:

— Адвокатка після отримання половини неправомірної вигоди від батька дівчини перестала виходити на зв’язок. Імовірно, такими діями вона намагалася уникнути відповідальності за свої дії. Оскільки адвокатка обіцяла закрити кримінальне провадження, то зараз перевіряється причетність правоохоронців до вказаної схеми. Окрім того, вищезгадана справа, через яку донька та батько зверталися до адвокатки, досі перебуває на етапі досудового розслідування в інших правоохоронних органах. Зараз перевіряється версія того, що дівчину намагалися звинуватити у злочині, який вона не скоювала. Адже досі дочка чоловіка не є підозрюваною у цьому кримінальному провадженні. Вона лише там фігурує. Коли розслідується справа, але ще немає якихось встановлених доказів причетності особи до скоєння злочину, то усі фігуранти спершу проходять як свідки. Їх допитують, а уже згодом на підставі зібраних доказів встановлюється причетність особи до справи.

Міський суд Рівного обрав для Ірини Пашкевич запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Їй повідомлено про підозру у закінченому замаху на підбурювання до надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище, та шахрайстві, що завдало значної шкоди потерпілому (ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 27, ч. 3 ст. 369 та ч. 2 ст. 190 КК України). Їй може загрожувати до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також