Аліна після проекту Холостяк-10 буде літати

10638 0

Ми у соцмережах:

Аліна після проекту Холостяк-10 буде літати

Через півроку після закінчення проекту «Холостяк-10» було знято пост-шоу «Життя після проекту», на якому учасниця з Рівненщини Аліна Ляшук повідомила, що пройшла конкурс стюардес.

Надихнув її на цей крок саме холостяк Максим, який є пілотом. На одному з побачень пара літала на вертольоті. Тоді Аліна казала, що боїться висоти. Тепер, мабуть, вона поборола свій страх.

Бурхливу реакцію учасниць проекту та глядачів викликала мама Аліни, яка з’явилась лише в одному епізоді. Максима тоді теж збентежила її поведінка та надто велика, на його думку, залежність 25-річної дівчини від мами. Незважаючи ні на що, Аліна стверджує, що має доволі близькі стосунки з мамою, але живе окремо, у подарованій татом квартирі, і ні від кого не залежна.

Невідомо, чи будуть літати Макс та Аліна в одному екіпажі, та для неї проект відкрив нові перспективи. А от дівчина Даша, яка стала переможницею «Холостяка-10», завоювати його серце не змогла. На пост-шоу вона розповіла, що невдовзі після фіналу Макс зізнався, що мав стосунки з іншою.

Читайте також: «Аліна смакувала з холостяком голуба і каталася на коні. А потім він провів її додому», «Холостяк катав Аліну на вертольоті, святкував з нею Новий рік, поцілував — і першій вручив троянду» 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також