Холостяк катав Аліну на вертольоті, святкував з нею Новий рік, поцілував - і першій вручив троянду

11317 0

Ми у соцмережах:

Холостяк катав Аліну на вертольоті, святкував з нею Новий рік, поцілував - і першій вручив троянду

Учасниця шоу Холостяк-10 Аліна з Рівненщини через 8 тижнів таки дочекалася побачення сам на сам з Максом. До цього вона залишалася єдиною, котра не побувала на індивідуальному побаченні.

 Перед запрошенням дівчина отримала дві коробки з одягом - червоною вечірньою сукнею та светром з джинсами. Аліна вирішила, що одягне на побачення червону сукню, адже такою Макс її ще не бачив.



На побачення Аліна їхала із зав’язаними очима і йшла у своїй сукні грузьким полем… до вертольота. Це був сюрприз. Дівчина зізналася, що боялась, але погодилася на політ з Максом, адже польоти – це його пристрасть.


А потім вони удвох святкували Новий рік. Макс сказав, що любить це свято, але в потрібний час відсвяткувати йому не вдалося. Він подарував дівчині корону.

Аліні та Максиму навіть вдалося вирішити конфлікт, пов'язаний з мамою дівчини, який виник за тиждень до того, коли мама приїздила на вечірку, а Максові не сподобалося спілкування утрьох – Аліна, її мама та він.

На церемонії троянд Аліна отримала її першою, конкурентки відверто їй заздрили. А вона приготувала Максу тематичний подарунок – новорічні хлопавки, які принесла в декольте.

Наступний тиждень 5 учасниць проекту проведуть з холостяком у Єгипті.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також