Американський волонтер збирає кошти на мрію сільської молоді Рівненщини

1998 0

Ми у соцмережах:

Фото - зі сторінки Макса у Facebook

Макс Хамм, волонтер Корпусу миру, який з 2016 року допомагає розвиватися громаді села Привільне Дубенського району, на сайті Корпусу миру оголосив збір коштів на реалізацію проекту молодих привільненців.

Потрібно зібрати 4,5 тис. доларів. Звернення щодо пожертвувань – більше до американців, проте долучитися до допомоги можуть всі охочі.

На своїй сторінці у Facebook Макс написав: «Відколи я у громаді, ми працювали над створенням активної групи молоді, яка вже доклала чимало зусиль, щоб однолітки та молодші мали ліпші можливості. Група витрачала свій час і зусилля, щоб вивчити, як успішно візуалізовувати та писати проекти, що матимуть реальний вплив на життя людей у громаді. Проект, на який збираємо кошти, – найбільше їхнє зусилля, яке дасть величезний пріоритет для нинішньої молоді у селі та для майбутніх поколінь. Попереду довший шлях, щоб знайти потрібне фінансування для проекту, тож найменша допомога стане у пригоді. Будь ласка, пожертвуйте, щоб допомогти громаді, яку я полюбив і про яку турбуюся».

 Проект передбачає створення у селі інституції, яка б допомагала вирішувати соціальні проблеми та всебічно розвиватися молоді Привільного. Кошти потрібні для ремонту приміщення, де працюватиме молодь. Місцева влада пообіцяла допомогти з технікою та кваліфікованими працівниками для ремонту.

Фото - зі сторінки у Facebook

Зазначимо, що 25-річний Максиміліан Хамм – родом Індіани у США. Хлопець уже вільно розмовляє українською та з перших місяців у Привільному полюбився селянам. Свого часу РВ писало про Макса статтю «Американець у Привільному».

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також