"Американця" відправили у сізо

3570 0

Ми у соцмережах:

фото - UA:Рівне

27-річного Павла Павловича підозрюють у замовленні вбивства 30-річного односельця Юрія Пишняка у Старому Селі Рокитнівського району. Слідчі вважають, що той замовив односельця через особисту неприязнь. Його затримали на орендованій квартирі у Рівному. Трьох виконавців злочину: Ігоря Брижа, Богдана Яруту та Миколу Кітуна спровадили у слідчий ізолятор ще у неділю.

Трьох, за версією слідства, виконавців цього вбивства, які побили чоловіка битами та добили з автомата на власному подвір’ї, вчора взяли під варту на два місяці, повідомляє UA:Рівне.  

Зазначимо, що підозрюваного у розбої та хуліганстві із застосуванням вогнепальної зброї Павла Павловича,якому односельці дали прізвисько "американець", .у 2017-му суд відпустив з-під варти. Сьогодні справу розглядав суддя Рівненського міського суду Петро Денисюк.

Адвокатка Людмила Мороз клопотала про розгляд у закритому режимі, прокурор був проти.

Тим часом паралельно із судовим засіданням в обласну прокуратуру прийшли кілька десятків жителів Старого Села, рідний брат убитого із вимогою до слідчих зробити усе, аби замовника з-під варти не випустили, як у 2017-му році.

Адвокатка підозрюваного просила цілодобовий домашній арешт, прокуратура – тримання під вартою без права внесення застави. Після півгодини перебування у нарадчій кімнаті суддя Петро Денисюк оголосив рішення: тримання під вартою (60 діб на час розслідування) без права внесення застави. 

Читайте більше Вбивство у Старому Селі: чоловіки, які вчора здалися поліції – не вбивці, а співучасники


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також