Антиалкогольні продукти

965 0

Ми у соцмережах:

Антиалкогольні продукти

На думку медиків, існує ряд харчових продуктів, які здатні істотно знизити шкоду, яку алкоголь завдає організму.

Банани. Щоб захистити печінку, достатньо з'їсти всього один банан перед вечіркою. До того ж, такий спосіб допоможе вам залишитися більш тверезими.

Спаржа. Цінна за рахунок антиоксидантів, що входять до її складу. Вони допомагають швидше нейтралізувати алкоголь.

Ягоди. Також забезпечують необхідний рівень захисту за рахунок вітамінів і антиоксидантів.

Курячі яйця. Допомагають швидше вгамувати голод.

Буряк. Допоможе захистити печінку і швидше вивести алкоголь.

Жирна морська риба. Допомагає організму за рахунок омега-3.

Але найпростіша і найефективніша рекомендація: не напиватися. Той ефект алкоголю, який ми очікуємо від нього: ейфорія, піднесений настрій, підвищення активності, можна отримати тільки через дуже невеликі дози алкоголю. Але як тільки порушується розумна межа споживання, яка для різних людей своя, неприємні наслідки невідворотні. Починається інтоксикація організму, як від зайвого алкоголю, так і від продуктів його обміну в організмі.

Якщо вранці, після довгої новорічної ночі, прокинулися з головним болем, відчуттям спраги, сухості в роті, легким тремтінням рук і дуже поганим настроєм, перше, що потрібно зробити, — чашку за чашкою пити міцний, солодкий, не надто гарячий чай. Треба максимально знижувати концентрацію токсичних речовин в організмі, виводити їх. Тому чим більше п’єте рідини, тим швидше звільняєтеся від токсинів. Не варто похмелятися пивом та іншими алкогольними напоями, тому що такий спосіб тільки збільшить вміст токсинів в організмі, погіршуючи його стан. Допоможуть також і перевірені народні засоби. Насамперед холодець (розігріти) або міцний бульйон. Найкраще меню після новорічної ночі — овочеве і фруктове. Розсоли — огірковий або капустяний — посилюють спрагу, а значить, сприяють більшому вживання рідини і допомагають виведенню з організму токсинів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також