Аптеки Рівненщини повністю забезпечені вітамінами і вакцинами

920 0

Ми у соцмережах:

Аптеки Рівненщини повністю забезпечені вітамінами і вакцинами

В Рівненському обласному управлінні охорони здоров’я запевнили, що вітамінів в аптеках області вистачає. Кажуть, самі перевіряли.

 «Вітаміни в аптеках області є, - повідомили у відомстві. - В ОУОЗ (обласне управління охорони здоров’я – ред..) провели експеримент: не представляючись, зателефонували в одну з найпоширеніших аптечних мереж. У довідковій службі нам назвали з десяток аптек у Рівному, де є різноманітні вітаміни. Зокрема, вітаміни С. Знають у довідці і в яких аптеках області є ці препарати. Загалом на Рівненщині працює 570 , а у Рівному – 200 аптечних закладів. Вони формують свої запаси в залежності від місця розташування та попиту. На сайті ОДА є телефони довідок усіх аптечних мереж. Перед пошуком тих чи інших вітамінів - краще зателефонувати до аптеки.

Вже на початку жовтня в Рівненській області було реалізовано такі вакцини проти грипу як Джісі Флю корейського виробництва, Інфлувак (Нідерланди) та Ваксігрип (Франція). У профільному Міністерстві повідомили, що держава отримає 650 тисяч доз. Постачання заплановане на два останніх осінніх місяці».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також