Арештували жінку, яка нацькувала на поліцейських мастифа

2704 0

Ми у соцмережах:

Арештували жінку, яка нацькувала на поліцейських мастифа

Працівники Рівненського відділу поліції встановили особу жінки, яка четвертого січня нацькувала тибетського мастифа на правоохоронців. Поліцейський застрелив пса.

Нагадаємо, було відкрито кримінальне провадження за невиконання судового рішення. Слідчий Рівненського відділу поліції спільно із державним виконавцем, прокурором та юристом міської ради на підставі ухвали суду проводили огляд земельної ділянки, розташованої на вулиці Данила Галицького у Рівному.

Для забезпечення безпеки під час виконання ухвали суду були задіяні працівники роти поліції особливого призначення. Коли правоохоронці зайшли на територію розплідника, між ними і його власником виник конфлікт, у який втрутилася жінка, вимагаючи покинути територію. Вона тримала на повідку тибетського мастифа, а потім нацькувала пса на присутніх і відпустила його. Спецпризначинець миттєво здійснив попереджувальний постріл угору з вогнепальної зброї. Утім, це не зупинило агресивну собаку, отож поліцейський вистрелив у тварину.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідоив, що поліцейські встановили особу жінки, причетної до скоєного злочину. Нею виявилася працівниця розплідника, 41-річна рівнянка. Жінці повідомили про підозру у погрозі насильством щодо працівника правоохоронного органу, у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків. 

За клопотанням слідчого слідчий суддя обрав запобіжний захід - домашній арешт із забороною покидати місце проживання із 22 по 6 годину. Рівнянка своєї вини не визнає та стверджує, що пес сам вирвався з рук.

Читайте також Поліцейський застрелив тибетського мастифа, якого нацькували на людей


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також