Артисти та глядачі дихали в унісон

1482 0

Ми у соцмережах:

Артисти та глядачі дихали в унісон

Шоу-виставу для дорослих “Аліса” показали у Рівному. Танцювали відомі журналісти, депутати, музиканти та бізнесмени та «Сузір’я Едельвейс»

«Аліса» - це сучасна авторська хореографічно-поетична фантазія на тему відомої історії, з використанням відео-арту. Народний ансамбль сучасного танцю  та відомі рівняни в унікальних образах занурили глядачів у "Текстильнику" у незабутній світ сноведінь та фантазій! Танцюристам аплодували, стоячи.

Керівник проекту та хореограф-постановник: Заслужений працівник культури України - Олена Присяжненко. Автор сценарію: Лауреат премії Кабінету Міністрів - Валерія Супонькіна-Лагнюк. Керівник «Мистецького об‘єднання «Едельвейс»: Заслужений працівник культури України - Людмила Супонькіна. Проект проходив за підтримки управління культури Рівненського міськвиконкому в рамках «Рівне - місто унікальних подій».

- Танцювальний БУМ «Аліса». Команда мистецького об‘єднання «Едельвейс» зробила це знову. Артисти на сцені та глядачі в залі дихали одним диханням. Тут народжувалось щось, від чого завмирає серце... Від чого світ стає кращим.. Після чого ми не зможемо вже бути такими, якими були до цього. Мистецтво лікує душу... світ навколо нас, це те, що є всередині нас. Дорогі мої Едельвейсівці, ми створили цю казку! Учасники танцювального БУМу, дякую, що повірили нам, собі та тому, що чудеса існують. Ви були неперевершені! –так прокоментувала шоу у Фейсбуці керівниця аннсамблю сучасного танцю "Сузір' я Едельвейс Олена Присяжненко

- Сказати що це " було круто "- це нічого не сказати !!!!! Це було fantastic, excellent and cool, cool, cool!!! – підсумувала побачене Ірина Борболь, адміністратор Рівненського міського Палацу культури. 

 Усі фото - Sergiy Shchehlevatykh


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також